Online német óra

Mentorprogram némettanulóknak

Adj magadnak három hónapot,

és ha igazán eltökélt vagy,

garantálom,

hogy beszélni fogsz németül! 

Online német óra

Mentorprogram némettanulóknak

Adj magadnak három hónapot,

és ha igazán eltökélt vagy,

garantálom,

hogy beszélni fogsz németül!

Sólyom Ági skype német óra

Sólyom Ági némettanár

Ha mindig is tudtad, hogy több van benned, és szükséged van a németre, hogy ezt be is bizonyítsd.

 

Munkatársaimmal egyéni oktatás keretein belül segítünk, hogy elérd némettanulással kapcsolatos célodat.

Ha mindig is tudtad, hogy több van benned, és szükséged van a németre, hogy ezt be is bizonyítsd.

 

Munkatársaimmal egyéni oktatás keretein belül segítünk, hogy elérd némettanulással kapcsolatos célodat.

Sólyom Ági skype német óra

Sólyom Ági némettanár

Miben más az online német óra, mint egy hagyományos nyelvtanfolyam?

Az online német óra mentorprogramja először is tartalmaz egy célkitűzés részt. Ahhoz ugyanis, hogy kézzel fogható eredményeket érj el, tudnod kell a célodat. Az a cél, hogy megértesd magad németül? Az a cél, hogy tisztázzuk a főbb nyelvtani szabályokat? Az, hogy ezeket helyesen használd? Bármelyik, mindkettőnknek tudnunk kell, min dolgozunk. Mivel 2020. júliusa óta okleveles Lemma-coach is vagyok, ezért ez a tevékenységem most már hivatalosan is nyelvi coachingnak minősül.

Ezt követi az esetlegesen már meglévő tudásod felmérése, megbeszéljük, milyen téren van szükséged több támogatásra, noszogatásra, mik az erősségeid, fejlesztendő területeid.

Ezután vázolom neked a tananyagot, időre lebontva, hogy hathatósan tudjunk haladni. A mentorprogram 12 és 20 alkalmas némettanulási bérlettel vehető igénybe, ez ugyanis szükséges ahhoz, hogy elkötelezetten tudjunk hosszútávon gondolkodni.

Az órákat online tartjuk a kedvenc felületeden: Messengeren, Skype-on, WhatsApp-on vagy Zoom-on, ki sem kell mozdulnod a lakásodból, a kedvenc foteledben ülve, teát szürcsölgetve is tanulhatsz.

Adok házi feladatot, ettől kérésedre csak abban az esetben térek el, ha minden nap veszel tőlem órát.

Az eredeti célt időnként ellenőrizzük, minimum 5, maximum 10 óránként ránézünk, hogy haladunk, szükséges-e eltérni, változtatni valamin. Fontos-e még az első célkitűzés, vagy módosítani kell rajta.

Amit én adok:

  • a te szempontjaidnak a figyelembevétele
  • egyéni bánásmód személyiségednek és nyelvtanulási múltadnak megfelelően
  • lelki erősítés a nagy elakadásoknál, mert azok bizony lehet, hogy lesznek
  • 30 év némettanításban szerzett tapasztalat

Amit tőled várok:

  • határozott cél
  • együttműködési készség, szorgalom, kitartás
  • heti legalább kétszer 50 perc, amit a Skype-német órára szánsz
  • Messenger, Viber, Skype vagy Zoom-elérhetőség
  • erős internetkapcsolat
  • füzet, toll 🙂

Hogyan segít neked az online német óra mentorprogramja?

Mivel egyéni terv szerint haladunk, nem kell fölösleges kitérőket tennünk számodra érdektelen területek felé. A rád szabott tananyag által jelentősen lerövidül a tanulási idő.

Nem kell, mint egy nyelviskolai csoportban másokhoz alkalmazkodni, nem fogsz kétségbeesést érezni, hogy milyen kevés a tudásod másokéhoz képest és unatkozni sem fogsz, mert te esetleg már előbbre tartasz a többieknél.
A Skype-on való oktatás révén időt, pénzt, energiát spórolsz, mivel nem kell utazgatnod, hanem kényelmesen, az otthonodból végezheted a programot.

Mi történik, ha jelentkezel az online német órára?

 

w

Ingyenes konzultáció

Először egy ingyenes konzultáción megbeszéljük, mik a némettanulással a céljaid, terveid, ez alapján eldöntjük, akarunk-e együtt dolgozni.

Tanulási terv

Ha az együttműködés mellett döntünk, attól függően, hogy hány alkalmas bérletet váltasz, kidolgozom számodra a tanulási tervet.

Elkezdődnek az órák

Ha rábólintasz a tanulási tervre, akkor bele is vágunk. 🙂

Árak

Egyszeri óra

50 perc

Ha nem váltasz kedvezményes bérletet, ennyi az óradíj, de ehhez nem tartozik a személyre szabottan neked kidolgozott tananyag.

29 €

bruttó ár

12 órás bérlet

12*50 perc

Személyre szabottan neked kidolgozott tananyaggal.

Érvényes maximum az első órától számított 60. napig

264 €

bruttó ár

20 órás bérlet

20*50 perc

Személyre szabottan neked kidolgozott tananyaggal.

Érvényes maximum az első órától számított 120. napig

380 €

bruttó ár

Ha forintban szeretnél fizetni, az aktuális MNB középárfolyam érvényes.

Természetesen újra és újra meg lehet váltani a bérletet, ha tovább szeretnél haladni.

Az óra lemondását legalább 24 órával az esedékes időpont előtt tudom elfogadni. Tudod: ez a te időd, ezt rád szántam, minden mást félretettem, kérlek, ezt vedd figyelembe!

 

De nézd, mit mondanak azok, akik tanultak nálunk:

“A szakmaiságon túl, az egész személyisége, pozitivizmusa mindig jó hangulatot teremtett, az órák légköre miatt őszintén mondhatom, hogy nem csak nyelvtanárnak definiálnám Ágit, hanem kissé barát, pszichológus is egyben.”
Angalét Marianna

“Elmondhatom, az az egyéniség, profizmus, felkészűltség ami Ágit jellemzi igazi ritkaság!
Teljesen a 4. Fázisba tudnám sorolni ami annyit jelent,:
Nem tudja, hogy tudja.
Zseniális!” 
Fövenyi Csaba

“Ági óráin mindig érezhető volt a precíz előkészület és a pontosság. Különösen örültem annak, hogy a várt érettségi eredményemnél jobbat sikerült elérnem. Nagy előnye ennek a felkészítőnek, hogy egyénre szabott tanulási tematikával sikert érünk el.”
Kárpáti Fanni

“Ági kedvessége és kellemes hangszíne nagyon megnyugtatja a hallgatót, nincs fölösleges stressz tanulás közben. 
Még valami: Ági német kiejtése dallamos, bár maga a nyelv egy kicsit katonás a magyar fülnek. 🙂 Egyszóval csak ajánlani tudom mindenkinek!”
Toronyi Anna

“Sok némettanárnál megfordultam már. Voltam TELC, ORIGÓ, ECL nyelvvizsgán.
Voltak kudarcaim, a rengeteg befektetett munkát nem éreztem megtérülőnek.
Amikor elkezdtünk együtt németezni szimpatikus volt hogy felismerted a hibáimat,és próbáltál segíteni feladatokkal, gyakorlással, példákkal.
A levélírás nagyon hasznos volt. Rengeteg ötletet és megoldást adtál a kezembe, amivel sikerült egy komplex és átlátható levelet csinálnunk.
Csak köszönettel tartozom, ahogyan hozzám álltál, hiszen a németem nem egy kiváló pozícióban helyezkedett el. Ennek ellenére felkészítettél, biztattál a felkészülés során.
Írásbeli nyelvvizsgáról mosolyogva jöttem ki. Jól éreztem magam, amiket mondtál tanácsként azokat próbáltam beilleszteni élesben.”
Lakatos Norbert

Munkakör váltás miatt újra szükségem lett a német nyelv használatára. Kb. 15 éve szereztem meg a középfokú nyelvvizsgámat. Az újrakezdéshez némettanárt kerestem az interneten, így találtam rá Ági Skype kurzusára. Először szkeptikus voltam, de az első rövid beszélgetés után rögtön szimpatikus lett a tervezett órák felépítése és Ági türelmes, segítőkész hozzáállása. Ezért rögtön egy 30 órás bérletet váltottam, aminek a vége felé elmondhatom, hogy magabiztosabban és nyelvtanilag helyesebben használom a német nyelvet, mint eddig. Szeretném folytatni a közös munkát, mert nagyon meg vagyok elégedve az órák színvonalával.”
Halász Gábor

„Én Weitner Évánál végeztem el két kurzust. Én itt élek , dolgozok Németországban ezért volt szükségem a tanfolyamra. Már az elején megbeszéltük, hogy nekem mire van szükségem és ez alapján állította össze a tanfolyam menetét. Mindig pontosan a megbeszélt időben tudtunk kezdeni, alaposan átbeszéltük a feladatokat, ha sokat értetlenkedtem nagy türelemmel magyarázta el többször is. Nagyon sok gyakorló feladatot és nyelvtani magyarázatot kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve és a környezetem is észrevette a fejlődést. Amint lehetőségem lesz szeretnék még nála tanulni.”

„Az eddigi 3 némettanár után Weitner Éva személyében találtam meg azt az embert akivel valóban öröm a tanulás és mindig vártam az órákat, amik kötetlen, jó hangulatban teltek. Lelkiismeretesen felkészült, a házit mindig ellenőriztük, megbeszéltük és ha egy témát nem sikerült időben befejezni soha nem hagytuk félbe, még akkor se ha így tovább tartottak az órák. Közösen választottuk ki a témákat, nem egy előre meghatározott séma alapján haladtunk. Ajánlom mindenkinek aki nem csak a száraz német nyelvtant szeretné megtanulni, hanem egy valóban használható, beszédcentrikus német tudást szeretne elsajátítani.”

„Ildikó órái mindig nagyon változatosak és szórakoztatóak. Látszik, hogy sokat készül az órákra és egyik diákját sem veszi félvállról. Nyitott az ötletekre és spontán is tud változtatni a terven, attól függően mit szeretnék. Szuper hangulatban telnek az órák, és mindig nagy lelkesedéssel várom a következőt. Megbízható és becsületes tanár, akire lehet számítani. Nagyon könnyü vele együtt dolgozni és végre úgy érzem, hogy a német tanulás vicces és szórakoztató lehet!
Csak ajánlani tudom, mindenkinek, akár teljesen kezdőnek akár olyannak, aki már tud németül, de azért szeretne rajta még csiszolni. „

„Ildikó nagyon kedves és segítőkész. Mindig segített, szívét-lelkét belerakta az órákba. Sokszor színesítette beszélgetős feladatokkal és videókkal az órát. Mindemellett elég leger/flexibel volt, szóval nem szidott le akkor sem, ha kicsit eltoltam az órát. Ha valami nem ment újra és újra átvettük, amíg meg nem tanultam. Csak ajánlani tudom, nála meg lehet tanulni németül, egy igazi tanár. „

„Július óta vagyok Sára tanítványa. Szemèlyèben egy rendkívül türelmes, precíz ès sokoldalú tanárnőt ismertem meg. Legyen szó akár nyelvtani kèrdèsről vagy a munkámat èrintő speciális szakkifejezèsekről,Sári mindig mindenben segít. Segítsègèvel magabiztosabb lettem a nèmet nyelv terèn. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki fejlődni szeretne.”

„Gaborrol csak jót tudok irni.😃 Nagyon barátságos, nyugodt és segítőkész. Talan egy kicsit nehezebb dolga van velem, mivel a fejembe ott vannak a dolgok csak teljesen összezavarva es ebből próbáljuk most „kihámozni” rendbe tenni, hogy mi is hianyzik, hol van a gyenge pontom mit kell fejleszteni. Nagyon ügyesen rátalál a nehezsegekre es erthetoen elmagyarazza a nyelvtani részt. Nekem nagyon sokat segít, hogy a mindennapi nyelvhasználatban magabiztosan beszeljek es használjam a német nyelvet. Ill. olyan jól elmagyarazza a dolgokat, hogy a nyelv használata közben mikor nem vagyok biztos, hogy jól mondom e mindig beugrik gyorsan, hogy mit mondott miért kell ezt így használni. Szoval nagyon örülök, hogy Gabor lett a tanárom. Mióta részt veszek az online kepzesen elmondhatom, hogy magabiztosabb nemet nyelvhasznalo lettem es tudom hogy ha nem tudok valamit nyugodtan fordulhatoka tanaromhoz, aki mindent tisztan es erthetoen elmagyaraz ami a fejemben is marad . 😃 „

„Én mondhatom, hogy öröm hírrel jelentkezem, sikeres lett a nyelvvizsgám. A szóbeli rész összesítve 71%-ra sikerült, amiből a beszéd rész 95% lett, aminek nagyon örülök. Ezúton is szeretném megköszönni, ezt a majdnem féléves segítséget, amivel egy ilyen szintre fel tudtuk hozni a nyelvtudásom.
Nagyon szépen köszönöm!”

H. Fanni

„Alapfokú nyelvvizsgám 86%-os eredménnyel sikerült.
Nagyon köszönöm, ez kettőnk sikere! 🙂”

T. Eszter

„Jó hangulatú órákon vehettem részt.Kifejezetten sokat segített a tanulás mellett az órák mellé kapott online német tanfolyam és sok-sok gyakorló feladat ill. egy e-book ahol rengeteg kész mondat volt hétköznapi és hivatalos témában, amit jól tudtam használni , mivel külföldön élek. A nyelvi fejlődésemnek köszönhetően már munkahelyem is lett. Ezúton is köszönöm a sok segítséget. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a tanárnőt.”

Petes Katalin

„Nyugodt szívvel ajánlom, kislányom nála tanult, sikeres vendéglátós vizsgát tett németül.”

Hornyák Mihály

„Tavaly nyáron a lányomat a Süni készítette fel a német különbözeti vizsgára! Mi nagyon elégedettek voltunk vele mert nagyon türelmes volt és rövid időnk ellenére erején felül teljesített!”

„Ági nagyon hálás vagyok Fanni miatt, nagyszerű ember, végtelen türelmes bűbájos teremtés, most kezdi Leventém érteni a nyelvtan részt. Megyek tanulni én is hozzá valamelyik hónapban, hát én nagy falat leszek neki, de mondta, vállal, hisz azért tanár, ezt mondta😇Magas szinten kapjuk az oktatást, ezt fontosnak tartom. Levi 2 év alatt nem értette nyelvtant, és 1 hónap alatt nagy változás történt. Fanni lépésről lépésre haladt Levivel, ami siker a gyereknek is meg nekünk is.”

Beke Viktória

Jelentkezz most!

Ha elolvastad a részleteket, felkeltette az érdeklődésedet a némettanulási mentorprogram, és szeretnél nálunk személyre szabott tananyag szerint tanulni, kérlek, töltsd ki az űrlapot! Hamarosan fölveszem veled a kapcsolatot email-ben:

Jelentkezés online német órára
  


ÁSZF


Némettanulás Ágival – német nyelvtanulás kezdőknek

Impresszum / Adatkezelési tájékoztató

Oszd meg másokkal is!

Shares