Német 1-2-3!

 

Brutál német-beindító program

Aki szeretne megtanulni németül, az nagyjából e két csoport valamelyikébe tartozik:

1.: Pontosan tudja, mit kéne tennie, de vagy nincs ideje, vagy nincs kedve hozzá,

2. Teljesen tanácstalanul áll az óriási feladat előtt azt sem tudva, mihez kezdjen vagy hogy kire hallgasson.

Van azonban néhány alaptézis, amit mindkét csoportnak figyelembe kell vennie.

Motiváció, tananyag és módszer. Ha mind a háromnak birtokában vagyunk, akkor van a legnagyobb esélyünk arra, hogy megtanuljunk németül.

1.: Motiváció. A három lábú székünk első lába. Tudd a miértedet! Miért fontos számodra németül tudni? Kell az az állás? Szeretnéd magad a mindennapokban megértetni? Eleged van, hogy folyton magaddal kell cipelned valakit az ügyintézéshez? Ha megvan, miért kell neked a német, akkor könnyebben fogsz tudni megmaradni a célod mellett. Amikor lankadnál, egyszerűen figyelmezteted magad, fölidézed a vágyott célt, ez újabb erőt ad neked a folytatáshoz.

2.: Tananyag. A tartalom, amit megtanulunk. Rengeteg ingyenes anyagot találsz a neten, lehet, hogy már nagyon sokat tanultál is ezek segítségével. Könyvekkel is Dunát lehet rekeszteni, csak győzzed megtanulni, ami bennük van! Tananyagban aztán nincs hiány.

3.: Módszer. Olyan ütős eszköz, úgyszólván jármű, ami a tartalmat hordozza. Vagyis a megfelelő tartalomhoz a megfelelő forma.

Mondanám, hogy a motivációddal magadnak kell tisztában lenned, a másik kettőt én adom. De még ez sem igaz teljesen! Ugyanis egy olyan programot kínálok most neked, ahol figyelembe vettem, hogy a lelkesedésedet is fönn kell tartanod.  De lássuk csak, miről is van szó. Ez a

Német 1-2-3! program,

amit azok számára állítottam össze, akik most kezdenek ismerkedni a német nyelvvel.

Ebben a videóban részletesen elmesélem, miről is van szó:

https://www.youtube.com/watch?v=htYT5QOHKDk

Tehát a program három része:

1.: Kezdő német nyelvtanfolyam: mondatok németül és magyarul leírva és hangfelvételen, valamint az első adag, legfontosabb nyelvtan videón.

2.: Belemenősebb nyelvtan, a hétköznapi élet alapvető nyelvtani tudnivalói leírva és videón.

3.: Németesebb beszéd: további 177 mondat elöljárószavakkal (tudod, an, nach, mit, zu…)

Ha követsz egy ideje Youtube-on, Facebook-on vagy a blogon, láthatod, hogy én csakis csupa hasznos, a mindennapi életben fontos tudást közvetítek. Tehát ha te most a tudásodba akarsz fektetni, világos, hogy maximálni akarod a nyereségedet. Azt pedig úgy lehet, hogy minél kevesebb erőbefektetéssel minél hasznosabb tudást kapj. Figyelem: a programot úgy állítottam össze, hogy akár már az első naptól kezdve be fogod tudni vetni az utcán vagy a boltban, vagyis a mindennapi életben!

Az ára most csak 47.000 Ft. Ne feledd, ezért 3 hónapnyi tananyagot kapsz: mondatokat, hanganyagokat, videókat. Plusz a kérdezési lehetőség.

Észre fogod venni, hogy ez a program nemcsak konkrét tudást hoz az életedbe, hanem egy új képességet is: úgy lendületbe jössz, hogy aktív tanulás nélkül is több és több ragad rád a mindennapokban! Már persze akkor, ha becsülettel végigcsinálod a három hónapos programot.

De ebben segítek! Nem foglak túlterhelni, hiszen dolgozó emberek vagyunk, sokan még családosak is, nekem sincs, neked sincs végtelen időnk. Így a tananyagot úgy osztottam fel, hogy legyenek új ismeret közlő napok és ismétlő napok. Három naponta kapsz új tananyagot, a következő két napon tehát az addig megtanultakat kell ismételned.

Nézd meg, mit mondanak mások:

„Évek óta küzdök a némettel és kerestem egy türelmes tanàrt. Ági személyében megtaláltam, azóta együtt küzdünk és ez a küzdelem végre szàmomra is élvezetes 🙂 Ő nem egyszerŰen egy jó tanar! Csak bàtoritani tudok mindenkit, hogy legalabb tegyen egy próbát!” Kőrössy Katalin

“Kelemen Rita vagyok 46 éves és négy éve élek Németországban.
És igen még nem beszélek németül. Hogy miért? Mert azt gondoltam én nem is tudok megtanulni, öreg vagyok, buta vagyok, időm sincs rá stb. Pedig nem egyszer kaptam meg már, hogy ha ennyi ideje kint vagy már rád kellet volna, hogy ragadjon a nyelv. Én is azt hittem. De a koszon kívül más nem ragad. Volt német tanárom, de nem működött, valahogy nem haladtam semerre.
Aztán találkoztam Ágival.
Több szempontból is fontos esemény volt ez, többek között azért, mert egy roppant jó tanár még hozzám is van türelme, ami magam ismerve nem kis dolog. Szisztéma szerint tanít nem hagyja, hogy csapongjak, annyi időt töltünk egy adott témával amíg meg nem értem, nem sürget nem siet, maximálisan hozzám igazodik. Azt gondoltam, hogy mivel az alapoktól kell kezdenem sokára lesz eredmény, de nem így van. Már most látják hallják a kollégáim, hogy tanulok. Hogy miből? A ragadós módszerrel ellentétben, amit tudok azt pontosan helyesen használom. Én, aki megszólalni sem nagyon mertem mert tudtam, hogy nem helyes, amit mondok bátrabban magabiztosabban megyek bele egy beszélgetésbe. Igen soha nem késő elkezdeni csak a megfelelő tanárt kell megtalálni. Én nagyon örülök, hogy nekem sikerült. ” Kelemen Rita

Munkakör váltás miatt újra szükségem lett a német nyelv használatára. Kb. 15 éve szereztem meg a középfokú nyelvvizsgámat. Az újrakezdéshez némettanárt kerestem az interneten, így találtam rá Ági Skype kurzusára. Először szkeptikus voltam, de az első rövid beszélgetés után rögtön szimpatikus lett a tervezett órák felépítése és Ági türelmes, segítőkész hozzáállása. Ezért rögtön egy 30 órás bérletet váltottam, aminek a vége felé elmondhatom, hogy magabiztosabban és nyelvtanilag helyesebben használom a német nyelvet, mint eddig. Szeretném folytatni a közös munkát, mert nagyon meg vagyok elégedve az órák színvonalával.” Halász Gábor

Így zajlik a folyamat:

  1. Megrendeled a lap alján a Német 1-2-3! programot.
  2. Kapsz egy visszaigazoló emailt az utalási adatokkal, elutalod a tanfolyam díját.
  3. Ha beérkezett a díj, indítom neked a programot, onnantól kezdve három hónapon keresztül tart, három naponta kapsz új leckét. Hogy hogyan haladj, azt az első leckében fogod tudni elolvasni.

Nos, ne habozz, add meg magadnak a lehetőséget, hogy három hónapon keresztül belemerülj a németbe, hogy te is elkezdd használni a mindennapokban, hogy megszólalj és jobban érts másokat! Ha ezzel még tartozol magadnak, jelentkezz itt:

 

Email*
Név*
Cím:


Oszd meg másokkal is!

Shares